
Τα σημερινά τρουφάκια είναι τα πιο νόστιμα που έχουμε δοκιμάσει μέχρι σήμερα.
Υλικά
350 γρ. χουρμάδες χωρίς κουκούτσι
2 κ.σ. κακάο χωρίς ζάχαρη
½ φλυτζανιού νιφάδες βρώμης
Χυμός από 2 πορτοκάλια
2 φλούδες πορτοκαλιού
1 φλυτζάνι καρυδόψιχα
¼ κ.γλ. κανέλα
2 κ.σ. λικέρ της αρεσκείας μας
Εκτέλεση
Βάζουμε τους χουρμάδες σε μια κατσαρόλα μαζί με το χυμό και τις φλούδες πορτοκαλιού και βράζουμε για 6 λεπτά. Αφαιρούμε από τη φωτιά και περιμένουμε να κρυώσουν. Στη συνέχεια χτυπάμε καλά το μίγμα στο μίξερ και όταν είναι έτοιμο το ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το κακάο, τη βρώμη, την κανέλα, το λικέρ και τη καρυδόψιχα και ανακατεύουμε.
Ύστερα βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για μια ώρα. Όταν περάσει ο χρόνος, αφαιρούμε από το ψυγείο και πλάθουμε τα τρουφάκια. Εάν θέλουμε τα καλύπτουμε με ξηρούς καρπούς, καρύδα ή ό,τι άλλο θέλουμε.
Πηγή φωτογραφίας:www.thecookierookie.com
Διαβάζονται Τώρα
- 11 "ύπουλα" σημάδια ναρκισσισμού που ξεγελούν τους περισσότερους
- Η Σαρλίζ Θερόν απενοχοποιεί το age gap και τα situationships με τον καλύτερο τρόπο - “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν εκπληκτικό”
- Οι άνθρωποι με υψηλό EQ ακολουθούν τον κανόνα 3-10, για να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις - Και δεν σφάλλουν ποτέ
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.