Η προετοιμασία του είναι πολύ απλή και γρήγορη, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους.
Υλικά
200 γρ. μαύρη σοκολάτα
130 γρ. βούτυρο
100 γρ. ζάχαρη
3 αυγά
60 γρ. σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
Ζάχαρη άχνη για γεύση
Εκτέλεση
Λιώνουμε τη μαύρη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο. Στη συνέχεια χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να έχουμε ένα διαυγές μείγμα. Προσθέτουμε στα αυγά τη λιωμένη σοκολάτα και το κακάο και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
Τέλος ρίχνουμε το μίγμα σε μια φόρμα και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά. Μόλις κρυώσει εάν θέλουμε πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και απολαμβάνουμε.
Πηγή φωτογραφίας: www.profumodicannellaecioccolato.com
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.