Σήμερα θα απολαύσουμε ένα δροσιστικό παγωτό με λίγες θερμίδες. Καλή σας απόλαυση.
Υλικά
500 γρ. ψιλοκομμένες φράουλες
Χυμό από 1 λεμόνι
1κ. γλυκού ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
1 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι 2%
1/2 φλιτζάνι γάλα 1,5%
Εκτέλεση
Βάζουμε τις φράουλες σε μια κατσαρόλα με το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και το αλάτι και ζεσταίνουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και τα φρούτα να μαλακώσουν. Ύστερα πολτοποιούμε τις φράουλες και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Στη συνέχεια το αναμιγνύουμε με το γιαούρτι και το γάλα.
Βάζουμε το μίγμα σε ένα μπολ και το χτυπάμε ελαφρά με σύρμα και το αφήνουμε στην κατάψυξη για μία ώρα, μετά το ξανά βγάζουμε και ανακατεύουμε ξανά. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία τουλάχιστον 3-4 φορές. Μετά το γιαούρτι-παγωτό είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
 
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
 - Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
 - Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της