Ένα υπέροχο παγωτό για να δροσιστούμε τις ζεστές ημέρες.
Υλικά
5 κρόκοι αυγών
1 1/4 φλ. ζάχαρη άχνη
1 1/2 φλ. κρέμα σαντιγί
1 φλ. γάλα
2 κουταλιές κοφτές νεσκαφέ
Εκτέλεση
Βάζετε το γάλα στη φωτιά να ζεσταθεί λίγο (να γίνει χλιαρό).
Σε ένα μπολ ρίχνετε τους κρόκους και τους χτυπάτε με ένα πιρούνι.
Ανακατεύετε τη ζάχαρη με το νεσκαφέ, την περνάτε από λεπτό συρμάτινο τρυπητό, και την προσθέτετε λίγη-λίγη στους κρόκους, ενώ χτυπάτε.
Όταν ανακατευτούν καλά, ρίχνετε το γάλα λίγο-λίγο. Αφήνετε την κρέμα να κρυώσει τελείως και προσθέτετε τη σαντιγί.
Χτυπάτε ακόμη να ενωθούν όλα μαζί και βάζετε το μπολ στην κατάψυ για 4-5 ώρες.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.