
Φανταστικό κέικ με άρωμα και γεύση ροδάκινου...και κανένας δεν θα μπορεί να του αντισταθεί.
Υλικά
200 γρ. αλεύρι τύπου
100 γρ. ζάχαρη
1 φακελάκι μαγιά
4 ροδάκινα
Μέντα για γεύση
200 γραμμάρια γιαούρτι
2 αυγά
50 γρ. λάδι σπόρου καλαμποκιού
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να έχουμε έναν αφρό. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το λάδι και ανακατεύουμε ξανά.
Ύστερα ρίχνουμε το αλεύρι, τη μαγιά και το λάδι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια λεία και ομοιογενής ζύμη.
Χτυπάμε στο μίξερ δυο ροδάκινα με τη μέντα και ρίχνουμε το μίγμα στη ζύμη και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη ζύμη σε ένα ταψί.
Κόβουμε τα υπόλοιπα ροδάκινα σε φέτες και τα βάζουμε στην επιφάνεια της ζύμης. Ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
Διαβάζονται Τώρα
- Ρωτήσαμε το Chat GPT ποιο είναι το πιο φθηνό ελληνικό νησί για διακοπές τον Αύγουστο. Και ιδού η απάντηση
- Ζώδια σήμερα (31/7): Ανάγκη για αναθεώρηση, ενδοσκόπηση και ουσιαστική κατανόηση - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
- Όταν ο Σαλβαδόρ Νταλί σχεδίασε το logo για τα πιο διάσημα γλειφιτζούρια του κόσμου
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.