Υλικά
40 γρ. αλεύρι
3 μήλα ή άλλα φρούτα της αρεσκείας σας
Ζάχαρη
Κανέλα
30 γρ. βούτυρο
1 αυγό
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Λευκό κρασί
Ξεφλουδίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε κύβους. Τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο λευκό κρασί και τα μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. (Εάν χρησιμοποιείτε άλλα πιο τρυφερά φρούτα, όπως ροδάκινα ή δαμάσκηνα ή ώριμα αχλάδια, αυτό το βήμα μπορεί να παραλειφθεί.)
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη, το αυγό, το λιωμένο βούτυρο, μια πρέζα μαγιά και την κανέλα. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί (διαμέτρου 20 εκ.) στρωμένο με λαδόκολλα. Τοποθετούμε τα φρούτα από πάνω και ψήνουμε την τάρτα στους 170 ° C για περίπου 40 λεπτά.
Βγάζουμε από τον φούρνο και απολαμβάνουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.