
Υλικά
600 γρ πορτοκάλια
400 γρ. κίτρινα κρεμμύδια
320 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
80 ml μηλόξυδο
1 καυτερή πιπεριά
1 σκελίδα σκόρδο
Καθαρίζουμε πρώτα τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Ύστερα ξεφλουδίζουμε τα πορτοκάλια και τα κόβουμε σε φέτες χωρίς τη λευκή φλούδα και τους σπόρους.
Τοποθετούμε τα πορτοκάλια και τα κρεμμύδια σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το σκόρδο και το τσίλι σε μικρά κομμάτια και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 45 λεπτά, θυμόμαστε να ανακατεύετε.
Στο τέλος προσθέτουμε τη ζάχαρη και το ξύδι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για μία ώρα. Πολτοποιούμε το μίγμα στο μπλέντερ και η μαρμελάδα είναι έτοιμη. Την αποθηκεύουμε σε γυάλινα βάζα και τη βάζουμε στο ψυγείο.
Διαβάζονται Τώρα
- 11 "ύπουλα" σημάδια ναρκισσισμού που ξεγελούν τους περισσότερους
- Η Σαρλίζ Θερόν απενοχοποιεί το age gap και τα situationships με τον καλύτερο τρόπο - “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν εκπληκτικό”
- Οι άνθρωποι με υψηλό EQ ακολουθούν τον κανόνα 3-10, για να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις - Και δεν σφάλλουν ποτέ
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.