COOKING SUGAR, SUGAR

Baked oats


JTeam

14 Δεκεμβρίου 2022

Baked oats
Έρευνες επί ερευνών το επιβεβαιώνουν και μας το θυμίζουν διαρκώς: το πρωινό είναι το πλέον απαραίτητο γεύμα για όλους μας, είναι αυτό που δίνει ώθηση στον οργανισμό μας και με το κατάλληλο… μενού μπορεί να βελτιώσει την υγεία μας.

Δυστυχώς σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι το παραλείπουν εντελώς. Αυτή όμως είναι μια όχι και τόσο σωστή συνήθεια καθώς το πρωινό γεύμα, όπως αναφέρει και η αγγλική λέξη breakfast (break the fast = δηλαδή διακόπτω τη νηστεία), προσφέρει στον οργανισμό τη γλυκόζη που χρειάζεται για την έναρξη μιας παραγωγικής ημέρας.

Παρόλα αυτά ακόμα και εκείνοι που θέλουν να φάνε ένα σωστό πρωινό, πολλές φορές δεν βρίσκουν αρκετές νόστιμες και γευστικές ιδέες που μπορούν να καταναλώσουν καθημερινά! Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας δώσουμε τα φώτα μας!

Άλλωστε, απόλαυση και καλή διατροφή μπορούν και συνυπάρχουν, με τη Fytro!

Jenny.Gr

Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της Fytro στις συνταγές μαγειρικής, θα μάθουμε ότι η γεύση και η υγεία είναι συνώνυμα και όχι αντίπαλα. Και επειδή η νέα μόδα θέλει τη βρώμη να ψήνεται στον φούρνο και να μας χαρίζει τέλειο, πεντανόστιμο, γεμάτο ενέργεια πρωινό, η ομάδα του JennyGr παρέα με τη Fytro φτιάχνει τα πιο νόστιμα baked oats.

Υλικά

1 φλιτζ. + 2/3 φλιτζ. Νιφάδες Βρώμης Fytro

1 φλιτζ + 1/4 φλιτζ. Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro

1/4 φλιτζ. αλεύρι αμυγδάλου

2 κουτ. σούπας Καστανή Ζάχαρη Fytro

2 κουτ. σούπας κακάο

2 κουτ. γλυκού baking powder

Εκτέλεση

Ξεκινάμε ρίχνοντας σε ένα μπολ τη βρώμη, το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, την Kαστανή Ζάχαρη Fytro, το baking powder, το κακάο και το αλεύρι αμυγδάλου . Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Έπειτα βάζουμε το μείγμα σε ταψάκι και ψήνουμε για 15-20 λεπτά, στους 180 βαθμούς. Μπορούμε να ελέγξουμε αν το μείγμα έχει ψηθεί εσωτερικά τρυπώντας το με μια οδοντογλυφίδα. Αν η οδοντογλυφίδα βγει καθαρή, τότε είναι έτοιμο.

Καλή απόλαυση!

Περισσότερες Fytro συνταγές εδώ!

Φωτογραφίες: Τζίνα Σκανδάμη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.