Θρεπτικά και νόστιμα μπισκότα, ιδανικά για πρωινό γεμάτο ενέργεια ή ως σνακ εν κινήσει. Μια δοκιμή θα σας πείσει για το πόσο νόστιμα και υγιεινά είναι.
Υλικά
200 γραμμάρια βούτυρο αμυγδάλου
200 γραμμάρια χουρμάδες χωρίς κουκούτσι
120 γραμμάρια αλεύρι
60 ml γάλα αμυγδάλου
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Βάζουμε στο μπλέντερ τους χουρμάδες, το βούτυρο αμυγδάλου, το εκχύλισμα βανίλιας, την κανέλα, το αλάτι, το γάλα και τα χτυπάμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και χτυπάμε ξανά όλα τα υλικά.
Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια και τα ισιώνουμε ελαφρώς. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και τα ψήνουμε για 12 λεπτά.
Καλή απόλαυση.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.