COOKING SUGAR, SUGAR

Μπισκότα με φαγόπυρο και κρέμα φουντουκιού


JTeam

5 Νοεμβρίου 2023

Μπισκότα με φαγόπυρο και κρέμα φουντουκιού
www.laregoladelpiatto.it
Για εσάς σήμερα έχουμε μια συνταγή χωρίς γλουτένη με βάση το αλεύρι φαγόπυρου, ένα συστατικό που βρίσκουμε απλά τέλειο για την προετοιμασία μαλακών γλυκών.

Η συνταγή μας σήμερα είναι πολύ απλή, είναι από εκείνες τις συνταγές που το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μπολ, έναν πλάστη και ένα ταψί. Προφανώς η χρήση του φούρνου είναι απαραίτητη!

Ποιες είναι όμως οι αλλαγές που μπορείτε να κάνετε; Πρώτα απ 'όλα μπορείτε να αντικαταστήσετε το αλεύρι φαγόπυρου με ρυζάλευρο. Μετά την καστανή ζάχαρη με τη λευκή ζάχαρη, το λάδι με λάδι καρύδας ή ηλιέλαιο. Μπορείτε επίσης γεμίσετε τα μπισκότα με μαρμελάδες, βούτυρα αποξηραμένων φρούτων ή κρέμες σοκολάτας. Ας δούμε όμως μαζί τη συνταγή.

Υλικά

200 γρ. αλεύρι φαγόπυρου

50 γρ. άμυλο πατάτας

80 γρ. καστανή ζάχαρη

1/2 φακελάκι μπέικιν πάουντερ

1 φακελάκι βανιλίνη

1 αυγό

50 ml ελαιόλαδο

50 ml γάλα της επιλογής σας

Μια πρέζα αλάτι

Για να γεμίσουμε τα μπισκότα

Κρέμα φουντουκιού της επιλογής σας

Jenny.Gr
www.laregoladelpiatto.it

Εκτέλεση

Ρίχνουμε όλα τα ξηρά υλικά σε ένα μπολ, στη συνέχεια τα ανακατεύουμε καλά και μετά ρίχνουμε όλα τα υγρά μέσα. Στη συνέχεια ζυμώνουμε τη ζύμη σας μέχρι να γίνει συμπαγής. Αν χρειαστεί, ανοίξτε τη ζύμη χρησιμοποιώντας λίγο αλεύρι.

Πλάθουμε τα μπισκότα και στα μισά από αυτά ανοίγουμε τρύπες μέσα, σχηματίζοντας μικρά ντόνατς. Ύστερα τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15/20 λεπτά. Μόλις ψηθούν, αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν και μετά γεμίζουμε τα κατά βούληση τις τρύπες. Εμείς επιλέξαμε κρέμα φουντουκιού.

Καλή απόλαυση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.