COOKING SUGAR, SUGAR

Eλαφριά κρέμα μπανάνας με μόνο 3 υλικά


JTeam

31 Μαρτίου 2024

Eλαφριά κρέμα μπανάνας με μόνο 3 υλικά
www.ricettealvolo.it
Η ελαφριά κρέμα μπανάνας είναι ένα νόστιμο, υγιεινό και με λίγες θερμίδες επιδόρπιο που φτιάχνεται με μόνο 3 υλικά: μπανάνα, κακάο και γάλα

Ένα γρήγορο και φρέσκο ​​επιδόρπιο που μοιάζει με παγωτό αλλά δεν είναι παγωτό. Στην πραγματικότητα, δεν περιέχει αυγά, λίπος ή ζάχαρη, αλλά μόνο μπανάνες, πικρό κακάο και μερικές κουταλιές φυτικό γάλα για να βοηθήσει το μείγμα.

Αυτό το γλυκό μπορεί να ικανοποιήσει τη λαχτάρα για γλυκά με λίγες θερμίδες. Εξαιρετικό αν κάνετε δίαιτα ή δεν θέλετε να επιδοθείτε στα κλασικά επιδόρπια. Δοκιμάστε το.

Υλικά

1 παγωμένη μπανάνα

1 γεμάτο κουταλάκι του γλυκού πικρή σκόνη κακάο

2 κουταλιές της σούπας φυτικό γάλα της επιλογής σας

Πικρό κακάο για διακόσμηση

Jenny.Gr
www.ricettealvolo.it

Εκτέλεση

Για να ετοιμάσουμε αυτό το απλό γλυκό πρέπει πρώτα να παγώσουμε μια μπανάνα. Την κόβουμε σε φέτες και την βάζουμε στην κατάψυξη. Όταν παγώσει τη μεταφέρουμε στο μπλέντερ, προσθέτουμε το κακάο και μια-δυο κουταλιές φυτικό γάλα της επιλογής σας ή κρύο νερό. Κλείνουμε το μπλέντερ και ανακατεύουμε.

Δεδομένου ότι η μπανάνα είναι παγωμένη, μπορεί να χρειαστείτε λίγο υγρό. Προσθέστε λίγο κάθε φορά. Μόλις δούμε ότι η κρέμα είναι λεία και ανακατευτεί καλά, τη ρίχνουμε αμέσως σε ένα φλιτζάνι. Πασπαλίζουμε την κρέμα με κακάο ή νιφάδες μαύρης σοκολάτας. ]

Το γλυκό είναι έτοιμο να το απολαύσετε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.