COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μοσχαράκι με μπύρα


17 Δεκεμβρίου 2012

Μια εύκολη συνταγή με λίγες θερμίδες. Υλικά: • 2 κιλ. Μοσχάρι ρολό (κατά προτίμηση ζητήστε νουά) • 2 κ.γ. θυμάρι • 2 καρότα • 330 ml μπύρα • 2 κ.σ. τομάτα πελτέ • 1 κύβο ζωμό βοδινού • ¼ της κούπας ελαιόλαδο • 2 κρεμμύδια • Αλάτι, πιπέρι Διαδικασία: Στην αρχή σοτάρετε το κρέας μέχρι να κάνει κρούστα και από τις δύο πλευρές ώστε να μείνει ζουμερό και μαλακό. Έπειτα, ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από την μπύρα και το κύβο, και σοτάρετε για λίγο ακόμα. Τέλος, σβήνετε με την μπύρα και προσθέτετε το κύβο. Συνεχίζετε το ψήσιμο στο φούρνο, στο 180 βαθμούς για 2 ½ ώρες περίπου. Συνοδεύεστε το με ρύζι ή πατάτες φούρνου. Καλή όρεξη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.