COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Ομελέτα με σπαράγγια


8 Μαΐου 2013

Συνταγή για ομελέτα με σπαράγγια και  τυρί.

Υλικά (για 4 άτομα):

  • 50 γρ. βούτυρο
  • 8 αυγά
  • 200 γρ. σπαράγγια
  • 200 γρ. ανθότυρο ή μυζήθρα
  • 30 γρ. αλεύρι
  • 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 100 γρ. γάλα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία:

Χτυπάτε τα αυγά, το γάλα, το αλεύρι, αλάτι και πιπέρι. Ψήνετε την ομολέτα σε 50 γρ. βούτυρο. Χρησιμοποιείτε μόνο τις μύτες από τα σπαράγγια και ρίχνετε να πάρουν μερικές βράσεις σε βραστό αλατισμένο νερό. Ρίχνετε τις μύτες των σπαραγγιών πάνω στην ομελέτα και προσθέτετε το τυρί. Αφήνετε για 1' σε μέτρια φωτιά και σερβίρετε σε πιατέλα.

Καλή όρεξη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.