COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μακαρονάδα με σπαράγγια


11 Οκτωβρίου 2013

Μακαρόνια με μία υγιεινή πινελιά από λαχανικά!

Υλικά:

  • 290 ml γάλα
  • 250 γρ. ζυμαρικά
  • λίγο μοσχοκάρυδο
  • 100 γρ. σπαράγγια
  • 150 γρ. μπρόκολο
  • 15 γρ. μαργαρίνη
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 κ.σ. κορν φλάουρ
  • 15 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 κύβο λαχανικών

Διαδικασία:

Βάζετε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι μαζί με το μοσχοκάρυδο. Αφήνετε να πάρουν βράση και σιγοβράζετε για 5' σε χαμηλή θερμοκρασία. Βράζετε τα μακαρόνια και στον ατμό τα μπρόκολα και τα σπαράγγια. Λιώνετε τη μαργαρίνη σε ένα τηγάνι και τσιγαρίζετε για 3' το κρεμμύδι. Στο μεταξύ, ρίχνετε το κορν φλάουρ σε 60ml νερό στο οποίο θα έχετε διαλύσει από πριν έναν κύβο λαχανικών. Στη συνέχεια προσθέτετε το γάλα που έχετε κρατήσει και το αφήνετε να βράσει για λίγο. Τέλος, ρίχνετε τα λαχανικά, το κρεμμύδι και την παρμεζάνα και σιγοβράζετε σε χαμηλή θερμοκρασία για 2'. Σερβίρετε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και φρέσκια σαλάτα.

Καλή όρεξη!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.