COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Σαλάτα με σελινόριζα και πορτοκάλια


25 Νοεμβρίου 2013

deadb8d3e5018117d1ff07917ce0fe88.jpg

Ξεκινώντας την εβδομάδα με ένα ελαφρύ γεύμα.

Υλικά:

  • 1 μικρή σελινόριζα
  • 2 βρασμένα παντζάρια
  • 2 καρότα
  • 1 πορτοκάλι
  • 1 κόκκινο γκρέιπφρουτ
  • 8 φυλλαράκια, φρέσκου δυόσμου
  • 5 κουτ. της σούπας μαγιονέζα
  • 1 κουτ. της σούπας μουστάρδα
  • 4 αγγουράκια τουρσί αλάτι

Διαδικασία:

Καθαρίζετε τη σελινόριζα και την κόβετε σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια. Κόβετε με τον ίδιο τρόπο τα παντζάρια και τα καρότα.Καθαρίζετε το πορτοκάλι και το γκρέιπφρουτ από τη φλούδα και την άσπρη μεμβράνη και με ένα κοφτερό μαχαιράκι ξεχωρίζετε προσεκτικά τη σάρκα από τις μεμβράνες. Χτυπάτε στο μπλέντερ τη μαγιονέζα, μουστάρδα και τα αγγουράκια τουρσί μαζί. Ανακατεύετε σ' ένα μπολ τα λαχανικά με το ντρέσινγκ και τα φύλλα του δυόσμου και σερβίρετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.