Κάτι εύκολο για το μεσημέρι της Δευτέρας.
Υλικά για 4 άτομα: 1 φλιτζάνι ρύζι 1 φλιτζάνι κόκκινα φασόλια 1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 100 γρ. φέτα 1 πορτοκάλι ½ ματσάκι μαϊντανό 5 κουτ. σούπας σουσάμι
Για το ντρέσινγκ: ¼ του φλιτζανιού σησαμέλαιο ¼ τυ φλιτζανιού χυμό πορτοκαλιού 2 κουτ. σούπας λευκό ξίδι Αλάτι πιπέρι
Διαδικασία: Ξεπλένετε το ρύζι με άφθονο κρύο νερό, το βράζετε σε αλατισμένο νερό γι α15 λεπτά και το στραγγίζετε. Αφαιρείτε τα κοτσανάκια και τους σπόρους από τις πιπεριές και τις ψιλοκόβετε. Καθαρίζετε το πορτοκάλι και κόβετε τη ψίχα του σε μικρότερα κομμάτια και ψιλοκόβετε τη φέτα, τα κρεμμυδάκια και το μαϊντανό. Ανακατεύετε σε ένα μπολ τα υλικά για το ντρέσινγκ, το ρίχνετε στο ρύζι και προσθέτετε τα υπόλοιπα λαχανικά, τη φέτα και το σουσάμι.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.