COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μελιτζανοσαλάτα


1 Φεβρουαρίου 2014

melitzanosalata-greek-eggplant-recipe.jpg

Σερβίρεται με crackers.

Υλικά: 4 μέτριες μελιτζάνες (τις οποίες καίτε στο γκαζάκι ή τις ψήνετε για 30 λεπτά σε πολύ δυνατό φούρνο με grill) 3 πιπεριές ψιλοκομμένες 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος 100 ml. ελαιόλαδο Χυμός από μισό λεμόνι 3 κ.σ. ξίδι Αλάτι Πιπέρι

Διαδικασία: Ξεφλουδίζετε τις μελιτζάνες και ψιλοκόβετε τη ψίχα τους. Τις βάζετε σε ένα μπολ και στη συνέχεια προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε πολύ καλά, δοκιμάζετε και διορθώνετε τη γεύση κατά το γούστο σας, προσθέτοντας ανάλογα περισσότερο ξίδι ή λεμόνι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.