Υλικά για 2 άτομα: 2 μοσχαρίσιες μπριζόλες χωρίς κόκαλο 2 κ.σ. δενδρολίβανο 2 σκελίδες σκόρδο 2 πεπεροντσίνο (καυτερά κόκκινα πιπεράκια) 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο Αλάτι
Διαδιακσία: Χτυπάτε τις μπριζόλες, ώστε να γίνουν δύο λεπτά φιλέτα (ζητήστε από τον κρεοπώλη μόνο αν τις μαγειρέψετε την ίδια μέρα) και τις αλλατίζετε. Βάζετε ένα τηγάνι να ζεσταθεί και μετά ρίχνετε το ελαιόλαδο. Πασπαλίζετε με τα μυρωδικά από τη μια μεριά τις μπριζόλες και μόλις το λάδι κάψει, τις αναποδογυρίζετε μέσα ώστε τα μυρωδικά να εγκλωβιστούν από κάτω τους. Τις αφήνετε να πάρουν χρώμα από την κάτω πλευρά περίπου 30 δευτερόλεπτα και με τη βοήθεια μιας τσιμπίδας, τις γυρνάτε να πάρουν χρώμα και από την άλλη. Σερβίρετε αμέσως πασπαλίζοντας με τα ψημένα μυρωδικά και περιχύνετε με το πικάντικο ελαιόλαδο από το τηγάνι.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Διαβάζονται Τώρα
- 4 μαγαζιά στην Αθήνα για το καλύτερο παγωτό μηχανής - Κάθε χωνάκι και παιδική ανάμνηση
- 3 φράσεις που χρησιμοποιεί ένας τοξικός σύντροφος όταν τσακώνεται. Τις αναγνωρίζεις;
- Τα ζώδια της εβδομάδας από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (21 - 27/7/25) - Έρχονται στην επιφάνεια ανάγκες ελέγχου, επιβολής αλλά και βαθιές μεταμορφώσεις
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.