Μία gourmet επιλογή.
Υλικά για 4 άτομα: 1 φιλέτο φρέσκου σολομού (300 γραμ. περίπου) 1 φλιτζ. ψιλοκομμένο αγγούρι 1 φλιτζ. ψιλοκομμένη ρέβα Αλάτι Πιπέρι
Για τη βινεγκρέτ: 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο 4 κ.σ. χυμό λάιμ ή λεμονιού 3 κ.σ. Campari
Διαδικασία: Καθαρίζετε το φιλέτο σολομού από τα κόκαλα και την πέτσα, το ξεπλένετε και το στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας. Κόβετε το φιλέτο οριζόντια με ένα κοφτερό μαχαίρι σε πολύ λεπτές φέτες, τις στρώνετε με τη σειρά σε ένα πιάτο, αλατίζετε και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάζετε με μεμβράνη τροφίμων και αφήνετε το καρπάτσο στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρετε. Κόβετε το αγγούρι και τη ρέβα σε μικρά λεπτά μπαστουνάκια σαν σπιρτόξυλα. Ανακατεύετε το ελιαόλαδο με το χυμό του λάιμ, το Campari και λίγο αλάτι και ανακατεύετε τη μισή ποσότητα της βιεγκρέτ στο σολομό, βάζετε επάνω τα λαχανικά και σερβίρετε.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
- Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
- Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της