Για πιο νόστιμη πατατοσαλάτα περιχύστε με το dressing τις πατάτες όσο είναι ζεστές.
Υλικά για 4 άτομα:4 φιλέτα σολομού 1/2 κ.γ. ρίγανη 1/2 κ.γ. δεντρολίβανο 6 πατάτες 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.σ. κάπαρη 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι Αλάτι Πιπέρι
Διαδικασία:Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα σολομού και τα πασπαλίζετε με τα μυρωδικά. Τα ψήνετε στο γκριλ ή στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά. Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε μικρότερα κομμάτια. Τις βράζετε σε αλατισμένο νερό για 15 λεπτά και τις στραγγίζετε. Ψιλοκόβετε το κρεμμυδάκι και την κάπαρη και τα ανακατεύετε με το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού, τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε και περιχύνετε με το μείγμα αυτό τις πατάτες. Μοιράζετε την πατατοσαλάτα και τα φιλέτα του σολομού στα πιάτα και σερβίρετε, πασπαλίζοντας με το ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.