COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Στρείδια ογκρατέν


24 Ιουλίου 2014

Μια διαφορετική συνταγή που θα εντυπωσιάσει. Δοκιμάστε την! Υλικά: Στρείδια Ψίχα ψωμιού Γάλα Ψιλοτριμμένη γαλέτα Μαϊντανός ψιλοκομμένος Αλάτι Πιπέρι Λίγο κόκκινο πιπέρι Βούτυρο

Διαδικασία: Δουλεύετε σε μπολ τη ψίχα του ψωμιού με το γάλα και λίγο αλατοπίπερο να γίνουν ένα μείγμα σαν πουρές. Ανακατεύετε σε πιάτο τη γαλέτα με το μαϊντανό και αλατοπίπερο. Ανοίγετε τα στρείδια και κρατάτε το κάτω όστρακο που είναι πιο βαθύ. στρώνετε στον πάτο του λίγο από το μείγμα ψωμιού και γάλακτος. Βάζετε από πάνω το ψαχνό τουστρειδιού, πασπαλίζετε με το μείγμα γαλέτας μαϊντανο, ρίχνετε λίγο κόκκινο πιπέρι και λίγο βούτυρο. Τα ψήνετε στο ταψί, σε φούρνο δυνατό για 5-6 λεπτά μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.