COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μανιτάρια με φέτα στο φούρνο


30 Ιουλίου 2014

Ένα νόστιμο νόστιμο συνοδευτικό που θα σας εντυπωσιάσει.

Υλικά: 800 γρ. άσπρα μανιτάρια 1/3 κ.σ. λάδι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κρεμμυδάκια φρέσκα Μισή κόκκινη πιπεριά Μισή πράσινη πιπεριά 2 κ.σ. μουστάρδα Μισή κούπα κρασί Αλάτι Πιπέρι Ρίγανη Φέτα τριμμένη Άνηθο ή μαϊντανό

Διαδικασία: Πλένετε ελαφρά τα φρέσκα μανιτάρια και τα κόβετε σε φέτες. Προσθέτετε το κρασί και αφήνετε για 30 λεπτά. Σουρώνετε με ψιλό σουρωτήρι το κρασί που μούλιαζαν τα μανιτάρια και μέσα σε αυτόαραιώνετε τη μουστάρδα. Ρίχνετε και τα υπόλοιπα υλικά, ανανκατεύετε καλά και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά. Στη φάση αυτή προσθέτετε τη φέτα και τον άνηθο και βάζετε στο φούρνο για λίγα λεπτά μέχρι να λιώσει η φέτα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.