Ζυμαρόπιτα η γιαννιώτικη με λιαστή ντομάτα

Δευτέρα 6 Οκτώβριος 2014

Αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα στο τραπέζι σας είτε έχετε καλεσμένους είτε θέλετε να ευχαριστήσετε extra τους αγαπημένους σας. Επίσης είναι ιδανικό και χειροποίητο σνακ για το γραφείο ή το σχολείο.

Υλικά:

1 στραγγιστό γιαούρτι

1/2 lt γάλα

2 αυγά

4 κουτ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις

250 γρ. φέτα

10 κομμένες λιαστές ντομάτες

Ελαιόλαδο

Πιπέρι και θυμάρι

Θα χρειαστείτε ένα πλατύ ταψί.

Εκτέλεση: 

Χτυπάτε σε ένα μεγάλο μπολ τα αυγά μαζί με το γιαούρτι. Στη συνέχεια, ακατεύετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα προσθέτετε. Ψήνετε στους 180° C για 30 περίπου λεπτά. Tip: τοποθετήστε το ταψί στην αμέσως πιο κάτω σχάρα από τη μεσαία, πετυχαίνοντας καλύτερο ψήσιμο.

TRENDING ARTICLES