COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Ζυμαρόπιτα η γιαννιώτικη με λιαστή ντομάτα


6 Οκτωβρίου 2014

Αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα στο τραπέζι σας είτε έχετε καλεσμένους είτε θέλετε να ευχαριστήσετε extra τους αγαπημένους σας. Επίσης είναι ιδανικό και χειροποίητο σνακ για το γραφείο ή το σχολείο.

Υλικά: 1 στραγγιστό γιαούρτι 1/2 lt γάλα 2 αυγά 4 κουτ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ. φέτα 10 κομμένες λιαστές ντομάτες Ελαιόλαδο Πιπέρι και θυμάρι Θα χρειαστείτε ένα πλατύ ταψί. Εκτέλεση: 

Χτυπάτε σε ένα μεγάλο μπολ τα αυγά μαζί με το γιαούρτι. Στη συνέχεια, ακατεύετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα προσθέτετε. Ψήνετε στους 180° C για 30 περίπου λεπτά. Tip: τοποθετήστε το ταψί στην αμέσως πιο κάτω σχάρα από τη μεσαία, πετυχαίνοντας καλύτερο ψήσιμο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.