Ριγκατόνι με κολοκύθα και φασκόμηλο

Δευτέρα 20 Οκτώβριος 2014
7d1147ea8a2f3d3f61a2ef11669f477b-1.jpg

Μιας και είναι η εποχή της κολοκύθας σας έχουμε μία εύκολη και νόστιμη πρόταση!

Yλικά:

  • 500 γρ. ριγκατόνι
  • 400 γρ. κίτρινη κολοκύθα πολτοποιημένη
  • 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 40 γρ. μπλε τυρί
  • ελαιόλαδο
  • φασκόμηλο
  • αλάτι
  • μπούκοβο

Διαδικασία:

Ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνετε το μπούκοβο, το φασκόμηλο και το πολτοποιημένο σκόρδο για να σοταριστούν. Στη συνέχεια προσθέτετε την κολοκύθα και την κρέμα γάλακτος και το μπλε τυρί. Ανακατεύετε για 2 λεπτά και προσθέτετε αρκετό βραστό νερό και αφήνετε να σιγοβράζει. Στο μεταξύ έχετε βράζετε τα μακαρόνια. Τέλος, ανακατεύετε τα μακαρόνια με τη σάλτσα κολοκύθας και σερβίρετε αμέσως πασπαλίζοντας με τριμμένη παρμεζάνα.