COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Χριστουγεννιάτικες Βουτυρένιες Δημιουργίες όλο Γεύση!


9 Δεκεμβρίου 2014

advertorial-Copy.jpg

Τα Χριστούγεννα θέλουν γεύση, πετυχημένες δημιουργίες και έμπνευση! Με το Flora με βούτυρο τα πετυχαίνεις όλα αυτά και χωρίς συμβιβασμούς! Φτιαγμένο από εκλεκτά φυτικά έλαια και βούτυρο χαρίζει καταπληκτική γεύση βουτύρου στις γλυκές και αλμυρές σας δημιουργίες!

Δοκιμάστε το Flora με βούτυρο στους κουραμπιέδες και στη βασιλόπιτα και δείτε πόσο γευστικά, αφράτα και βουτυρένια θα γίνουν. Εμπιστευτείτε το για τις τάρτες και τις πίτες σας που παραδοσιακά συντροφεύουν τα γιορτινά τραπέζια, αλλά και τα κρεατικά, που χάρη στο Flora με βούτυρο θα γίνουν ζουμερά και πεντανόστιμα! Μα πριν από όλα αυτά, αφεθείτε στη μαγεία της πιο απλής συνταγής: μια φέτα φρεσκοψημένο ψωμί αλειμμένη με το νέο Flora Soft με extra βούτυρο. Με extra βούτυρο για extra απόλαυση!

Και επειδή η έμπνευση είναι το παν… μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε το www.flora.com.gr το οποίο ανανεώνεται συνεχώς με καινούριες λαχταριστές συνταγές για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι αλλά και για κάθε άλλη περίσταση! Εύκολες αλλά και πιο απαιτητικές, μα πάνω από όλα δοκιμασμένες και γευστικότατες!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.