Υλικά
- 1/2 kg αρακά κατεψυγμένο
- 1 κρεμμύδι ξερο
- 2 καρότα
- 200 γρ. ροκφόρ ή blue cheese
- 1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα
- ελαιόλαδο
- Αλάτι, Πιπέρι, Άνηθο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε ελάχιστο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τα καρότα που τα έχουμε κόψει σε ροδέλες. Έπειτα προσθέτουμε και τον αρακά και ανακατεύουμε λίγο. Ο αρακάς θα βγάλει λίγα υγρά επειδή είναι κατεψυγμένος, πράγμα που είναι επιθυμητό. Στη συνέχεια ρίχνουμε το γάλα και το ροκφόρ και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ανακατεύουμε και στη συνέχεια, όταν αρχίσει να δένει η σάλτσα, προσθέτουμε άνηθο. Σερβίρουμε και τρίβουμε φρέσκο πιπέρι.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.