
Υλικά
- 1 λαβράκι για κάθε άτομο
- δυόσμος
- μαϊντανός
- 2 -3 λεμόνια
- μερικές σκελίδες σκόρδο
- θυμάρι ή δεντρολίβανο
- Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και λαδόκολλα
Εκτέλεση
Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε το λαβράκι, αλατοπιπερώνουμε εξωτερικά και εσωτερικά στην κοιλιά του. Στη συνέχεια τη γεμίζουμε με ψιλοκομμένο σκόρδο και τα μυρωδικά. Κόβουμε λεπτές φέτες λεμόνι και βάζουμε μέσα στην κοιλιά και από πάνω. Τοποθετούμε το κάθε ψάρι σε μια λαδόκολλα και το τυλίγουμε αφού έχουμε ρίξει από μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 30 περίπου λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- 6 έξυπνοι τρόποι για να απαντήσεις σε κάποιον όταν σε προσβάλλει, διατηρώντας την ψυχραιμία σου
- Ειδικός σε θέματα ευτυχίας του Χάρβαρντ μοιράστηκε τη no1 συμβουλή για μια εύκολη και επιτυχημένη ζωή
- Ζώδια σήμερα (7/9): Η Σεληνιακή Έκλειψη φέρνει έντονη και μεταμορφωτική ενέργεια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο