Λαυράκι γεμιστό με μυρωδικά

Τρίτη 6 Ιανουάριος 2015
34ab2620e37f8e33f26954694e94c334.jpg

Υλικά

  • 1 λαβράκι για κάθε άτομο
  • δυόσμος
  • μαϊντανός
  • 2 -3 λεμόνια
  • μερικές σκελίδες σκόρδο
  • θυμάρι ή δεντρολίβανο
  • Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και λαδόκολλα

Εκτέλεση

Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε το λαβράκι, αλατοπιπερώνουμε εξωτερικά και εσωτερικά στην κοιλιά του. Στη συνέχεια τη γεμίζουμε με ψιλοκομμένο σκόρδο και τα μυρωδικά. Κόβουμε λεπτές φέτες λεμόνι και βάζουμε μέσα στην κοιλιά και από πάνω. Τοποθετούμε το κάθε ψάρι σε μια λαδόκολλα και το τυλίγουμε αφού έχουμε ρίξει από μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 30 περίπου λεπτά.