COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μπριζόλα με καρύδα και ρύζι


7 Μαρτίου 2015

c3c078ec4d3b95370c39136513e72edd.jpg

Υλικά:

  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
  • 1 φλιτζάνι μαγείρεμα καστανό ρύζι
  • 1 φλιτζάνι γάλα καρύδας
  • Χυμό από ένα λάιμ
  • 1 μερίδα μπριζόλα μοσχαρίσια ή χοιρινή
  • 2 κουταλιές της σούπας τεμαχισμένη καρύδα
  • 2-3 κλωνάρια κόλιαντρο, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση: 

Για να κάνετε το ρύζι, ζεσταίνετε 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά. Προσθέστε το ρύζι, το γάλα καρύδας, το χυμό λάιμ, και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και το μαγειρεύετε. Σε ένα άλλο τηγάνι βάζετε 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας και μαγειρεύετε τη μπριζόλα σε μέτρια- θερμότητα για πέντε λεπτά από κάθε πλευρά.  Ύστερα αποσύρετε από τη φωτιά. Όταν το ρύζι είναι έτοιμο, προσθέτετε τη τεμαχισμένη καρύδα τον κόλιανδρο και σερβίρετε μαζί με τη μπριζόλα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.