COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Η πιο νόστιμη και κρεμώδης σούπα πατάτας


6 Μαρτίου 2015

creamy-potato-soup-732x1024καυεθα.jpg

Συστατικά:

  • 1 σακούλα πατάτες κομμένες σε κύβους
  • 2 ζωμούς κοτόπουλου
  • 1 φλιτζάνι γάλα
  • ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • ¼ κουταλάκι μαύρο πιπέρι
  • 1 κεσεδάκι τυρί κρέμα

Προαιρετικά για γαρνιρίσματα: τυρί, μπέικον, κομμένο σε φέτες και πράσινα κρεμμύδια

Εκτέλεση:

Βάζετε σε μια κατσαρόλα τις πατάτες, το ζωμό κοτόπουλου, το κρεμμύδι, και το πιπέρι. Σκεπάζετε και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για 5-6 ώρες. Αν πατάτες σας είναι σε μεγάλα κομμάτια, πρέπει να τις μαγειρέψετε περισσότερο. Όταν είναι έτοιμο, προσθέτετε το τυρί κρέμα και μαγειρεύετε 30 λεπτά ακόμα ή μέχρι το τυρί να λιώσει, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφού σερβίρετε, αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε από πάνω, τυρί, μπέικον και πράσινα κρεμμύδια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.