Χρόνος προετοιμασίας 40 λεπτά Υλικά 100 γρ βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ ζάχαρη άχνη 150 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κ.γ κανέλα σε σκόνη 3κ.σ ινδοκάρυδο ψιλό Για την διακόσμηση 2κ.σ ινδοκάρυδο 3 κ.σ βανίλια υποβρύχιο Εκτέλεση 1.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180c στο αέρα. 2.Ζυμώνουμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Στην συνέχεια κάνουμε ένα μπαστούνι –πάχους 4 εκ- το τυλίγουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για 20 λεπτά. 3.Κόβουμε σε μικρές ροδέλες πάχους ενός εκατοστού και αραδιάζουμε τα μπισκότα μας πάνω σε λαδόκολλα. Ψήνουμε για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και στην συνέχεια τα αφήνουμε σε μια σχάρα να κρυώσουν. Διακοσμούμε τα μπισκότα μας με λίγο βανίλια και ινδοκάρυδο.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.