Baby πατατούλες με θυμάρι

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015
c6bc1c8dc39fa488aab7389084d4de31.jpg

Υλικά 

  • 1 σακουλάκι πατάτες baby
  • 1 νεροπότηρο χυμό πορτοκάλι φρέσκο
  • 2 κουτ.σούπας θυμάρι
  • 3 κουτ. σούπας μέλι
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση 

Ξεπλένουμε τις πατατούλες και αν θέλουμε τις κόβουμε στη μέση. Σε ένα ταψάκι τις απλώνουμε και ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού, το μέλι, το θυμάρι και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τις βάζουμε στο φούρνο για 30 λεπτά. Στη συνέχεια τις ξεσκεπάζουμε και τις αφήνουμε άλλο ένα τέταρτο στο φούρνο.

Είναι το τέλειο συνοδευτικό, με πολύ ενδιαφέρουσα γλυκιά γεύση για κοτόπουλο και μπιφτέκια.