COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Καυτερή σούπα παντζαριού με γάλα καρύδας


4 Απριλίου 2015

154.jpg

Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά Μερίδες 4 Υλικά 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μέτρια πατάτα ψιλοκομμένη 4 κ.σ σπορέλαιο Ένα πακέτο παντζάρια μαγειρεμένα 1 κ.σ τσίλι σος 1 κουτάκι γάλα καρύδας ( 400 ml) Αλατοπίπερο Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε την πατάτα με το κρεμμύδι και το λάδι για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Στην συνέχεια σβήνουμε με το γάλα καρύδας και βράζουμε τα λαχανικά μας για ένα 10λεπτο. Όταν τα λαχανικά μας έχουνε μαγειρευτεί, ρίχνουμε τα παντζάρια τα οποία έχουμε ψιλοκόψει και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 5 λεπτά. Περνάμε την σούπα μας από το μπλέντερ ή με το μίξερ χειρός και σερβίρουμε. Αν θέλουμε μπορούμε να γαρνίρουμε την σούπα με μια κουταλιά άπαχο γιαούρτι ή γιαούρτι καρύδας και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.