Υλικά: 1 τσιπούρα 3 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 3 κολοκυθάκια 2 καρότα ½ ποτήρι μαϊντανό 50ml ελαιόλαδο ¼ ποτήρι λευκό κρασί Φρέσκια ρίγανη Αλάτι και πιπέρι Διαδικασία: Κόβετε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα κολοκυθάκια και τα καρότα σε φέτες. Βάζετε το ψάρι σε μία λαδόκολλα μαζί με όλα τα υλικά, εκτός του μαϊντανού. Κλείστε προσεκτικά τις 2 άκρες και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 200 βαθμούς για περίπου 35’. Όταν είναι έτοιμο, ανοίξτε τη λαδόκολλα και πασπαλίστε με τον μαϊντανό.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.