Συστατικά:
- 6 καλαμάρια
- 200 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
- 700 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
- 1 ματσάκι μαιντανό
- 2 σελίδες σκόρδο
- Ελαιόλαδο
- Λευκό κρασί
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ψωμί, το τυρί, το μαιντανο, το σκόρδο που το έχουμε λιώσει, 3 κουταλιές ελαιόλαδο και 2 κουταλιές κρασί. Γεμίζουμε τα καλαμάρια με το μείγμα και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί, που το έχουμε καλύψει με χαρτί ψησίματος. Πσπαλίζουμε με λίγη τριμμένη φρυγανιά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά στο γκριλ.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
- Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
- Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της