COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Σαλάτα με αβοκάντο και μαυρομάτικα φασόλια


23 Ιουλίου 2015

Υλικά:

  • 1 χούφτα ντοματίνια
  • 1 αγγούρι ψιλοκομμένο
  • 2 αβοκάντο κομμένα σε κύβους
  • 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. καλαμπόκι
  • 150 γρ. μαύρα φασόλια
  • χυμό από 1 φρέσκο λάιμ
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1/2 κουταλάκι κύμινο
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Εκτέλεση:

Κόβετε τα λαχανικά σε κύβους και τα προσθέτετε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τη ρίγανη, το καλαμπόκι και τα φασόλια. Ανακατεύετε καλά σε άλλο σκεύος το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, το κύμινο το αλάτι και το πιπέρι και περιχύνετε πάνω από τη σαλάτα, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.