COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Η καλύτερη συνταγή για κρέπες


15 Αυγούστου 2015

recipe_main_11.jpg

Από τον Άκη Πετρετζίκη

Υλικά  1200 ml γάλα 500 γρ. αλεύρι 8 αυγά 2 πρέζες ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι λίγο λάδι για το λάδωμα του τηγανιού

Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τις κρέπες σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός. Βάζουμε μία μεμβράνη στο μπολ και αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί τουλάχιστον 1 ώρα στο ψυγείο. Ετοιμάζουμε τις κρέπες στο τηγάνι τηγανίζοντας σε λαδωμένο τηγάνι σε χαμηλή θερμοκρασία (για την κάθε κρέπα βάζουμε μια βαθιά κουτάλα, τη γεμίζουμε με το μείγμα και τη ρίχνουμε στο τηγάνι).

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.