Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά
Υλικά 3 αυγά 100g κρέμα γάλακτος 100g chorizo κομμένο σε μικρούς κύβους ½ κουταλάκι κίτρινο κάρυ 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση Τηγανίζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το λουκάνικο για 5-8 λεπτά, μέχρι να γίνει τραγανό .Όταν το chorizo πάρει ένα χρυσαφί χρώμα το μεταφέρουμε σ’ ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ μαζί με την κρέμα γάλακτος, το κάρυ και το αλατοπίπερο. Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι με το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα συνέχεια μέχρι το αυγό να ψηθεί. Στην συνέχεια αφαιρούμε από τη φωτιά και σερβίρουμε μαζί το τραγανό chorizo σε ψωμάκια της επιλογής μας.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.