
Συστατικά:
- 8 μέτριες πατάτες
- 200 γραμμάρια μπέικον κομμένο σε κύβους
- 500 γραμμάρια μανιτάρια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες. Τις μαγειρεύουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο λάδι για περίπου μισή ώρα. Εν τω μεταξύ, σοτάρουμε μερικά λεπτά τους κύβους μπέικον σε ένα τηγάνι και μετά τους βάζουμε σε ένα πιάτο. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα μανιτάρια και τα μαγειρεύουμε στο ίδιο τηγάνι που σοτάραμε το μπέικον (αν χρειαστεί, προσθέστε επιπλέον λάδι) για 20 λεπτά. Ρίχνουμε στο τηγάνι με τα μανιτάρια το σκόρδο, το μαϊντανό και το μπέικον, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για περίπου δέκα λεπτά. Ύστερα προσθέτουμε από πάνω τις πατάτες, ανακατεύουμε, προσθέτουμε το αλάτι και σερβίρουμε.
Διαβάζονται Τώρα
- 11 "ύπουλα" σημάδια ναρκισσισμού που ξεγελούν τους περισσότερους
- Η Σαρλίζ Θερόν απενοχοποιεί το age gap και τα situationships με τον καλύτερο τρόπο - “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν εκπληκτικό”
- Οι άνθρωποι με υψηλό EQ ακολουθούν τον κανόνα 3-10, για να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις - Και δεν σφάλλουν ποτέ
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.