COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μεσογειακή ομελέτα


3 Ιουλίου 2016

eggs570.jpg

Yλικά:

  • 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • ⅓ φλ λιαστές ντομάτες
  • 6-8 μεγάλα αυγά
  • 100 γρ. τριμμένη φέτα
  • Χοντρό αλάτι , φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:

Κόβετε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα τσιγαρίζετε στο λάδι και το βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν καλά. Στη συνέχεια προσθέτετε τις ντομάτες για 3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Μόλις δέσουν τα υλικά σπάτε από πάνω τα αβγά και στη συνέχεια ρίχνετε την τριμμένη φέτα. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά. Γαρνίρετε με ψιλοκομμένα μαϊντανό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.