Υλικά:
- 500 γραμμάρια κολοκυθάκια
- 40 γραμμάρια παρμεζάνα
- 20 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
- Αλάτι για γεύση
- Πιπέρι για γεύση
- Ελαιόλαδο για γεύση
Προετοιμασία:
Πλύνετε και κόψτε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες με πάχος ένα εκατοστό περίπου. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη τριμμένη φρυγανιά, τη παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι. Πανάρετε τα κολοκυθάκια αφού πρώτα τα έχετε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο. Όταν τα πανάρετε, βάλτε τα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 ° C για περίπου μισή ώρα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.