Συστατικά:
- 200 γραμμάρια αλεύρι 00
- 3 αυγά
- 100 ml γάλα
- 100 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
- 80 ml φυστικέλαιο
- 100 γραμμάρια προ-μαγειρεμένα ρεβίθια
- 150 γραμμάρια φρέσκο σπανάκι
- Αλάτι
Προετοιμασία:
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά ελαφρά μαζί με το λάδι και το γάλα. Προσθέστε το αλεύρι, το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε με ένα σύρμα. Σε αυτό το σημείο προσθέτουμε και το σπανάκι με τα ρεβίθια, αφού τα έχουμε στραγγίξει καλά για να φύγουν τα υγρά, συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Στο τέλος προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι που το έχουμε λαδώσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° για περίπου 45-50 λεπτά
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.