Συστατικά:
- 2 μελιτζάνες
- Ελαιόλαδο
- 100 γραμμάρια μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες
- 200 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
- Ρίγανη
- Αλάτι
- Κρεμμύδι
- Βασιλικό
Διαδικασία:
Πλένετε τις μελιτζάνες, τις κόβετε σε λεπτές φέτες, πασπαλίζετε με αλάτι και τις ψήνετε και από τις στις δύο πλευρές σε ένα τηγάνι. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζετε το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο, σάλτσα ντομάτας και αφήνετε να βράσει για λίγα λεπτά, προσθέτετε το αλάτι, το βασιλικό και ανακατεύετε. Σε ένα ταψί βάλτε κάτω μέρος τις φέτες μελιτζάνας τα κομμάτια μοτσαρέλα σε κάθε φέτα περιχύστε με τη σάλτσα ντομάτας, προσθέστε ρίγανη και ψήστε στο φούρνο για 30 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.