Μοσχαρίσια μπριζόλα μαριναρισμένη με δενδρολίβανο και βαλσάμικο
7 Νοεμβρίου 2016
Υλικά:
- 1 μεγάλη μπριζόλα μοσχαρίσια
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο
- 1/2 φλιτζάνι ξύδι βαλσαμικό
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Αλάτι, πιπέρι
- Λίγη ρόκα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, το δεντρολίβανο, το σκόρδο, αλατοπιπερώνουμε και τα χτυπάμε. Βάζουμε σε μια πιατέλα τη μπριζόλα και τη περιχύνουμε με τη μαρινάδα. Καλύπτουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε το κρέας όλη τη νύχτα στο ψυγείο. Όταν βγάλουμε το κρέας από το ψυγείο περιμένουμε λίγο να πάρει τη θερμοκρασία δωματίου και αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε το κρέας σε ένα ταψί και ψήνουμε δέκα λεπτά ή και περισσότερο ανάλογα το πάχος του στο γκριλ. Σερβίρουμε με φύλλα ρόκας από πάνω.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.