Υλικά:
Δύο φέτες ψωμί της επιλογής σας
1 με 2 κουταλάκια του γλυκού βούτυρο
1 αυγό
Αλάτι και πιπέρι
1 φέτα τυρί
Κρεμμυδάκια σε φέτες
Τριμμένο μπέικον
Εκτέλεση:
Βάλτε το ψωμί σε μια τοστιέρα ή σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά. Χτυπάτε το αυγόμαζί με 1/2 κουταλάκι του γλυκού νερό και αλατοπιπερώνετε. Εντωμεταξύ σε ένα τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και ρίχνετε το αυγό. Το απλώνετε σε όλο το τηγάνι και το μαγειρεύετε μέχρι να γίνει ομελέτα. Όταν είναι έτοιμο προσθέτετε το τυρί μέχρι να λιώσει. Βάζετε το αυγό στο ψωμί και προσθέτετε το μπέικον και τα κρεμμυδάκια.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.