Εύκολο, γρήγορο και με υλικά που έχετε στο ψυγείο σας.
Υλικά
- Βρασμένες βίδες
- 10 Ντοματίνια
- 3 Ψιλοκομμένες κόκκινες πιπεριές
- Φέτα (όση βάζετε στη σαλάτα σας)
- Σκόνη σκόρδου ή 1 σκελίδα σκόρδο
- 5-6 Ελιές
- Αλάτι (ελάχιστο)
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- Ελαιόλαδο (3 κουταλιές του γλυκού)
Διαδικασία
Αφού βράσετε τις βίδες σας τις βάζετε σε ένα μπολ και προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά ψιλοκομμένα. Προσθέτετε ελάχιστο αλάτι λόγω φέτας, πιπέρι, ρίγανη και ελαιόλαδο.
Μπορείτε να τη φυλάξετε στο ψυγείο και να τη φάτε αργότερα ή και την επόμενη ημέρα!
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.