Συστατικά
283 γραμμάρια ζυμαρικά χωρίς γλουτένη
1 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι φρέσκο βασιλικό
4 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα
Υλικά
Μαγειρεύουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες, το ελαιόλαδο, το βασιλικό, το σκόρδο και 2 κ. σούπας παρμεζάνα και χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και να γίνει η σάλτσα πέστο. Εντωμεταξύ στραγγίζουμε τα μακαρόνια και τα ρίχνουμε πάλι στην κατσαρόλα μαζί με το πέστο και με λίγο ελαιόλαδο και ζεσταίνουμε για λίγα λεπτά, ανακατεύοντας για να πάει παντού η σάλτσα. Σερβίρουμε με φρέσκο βασιλικό και τριμμένη παρμεζάνα.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.