Αυτή είναι η πιο νόστιμη συνταγή για να φτιάξετε τα κολοκυθάκια
23 Απριλίου 2017
Υλικά
1 κιλό κολοκυθάκια
100 γραμμάρια προσούτο ή ζαμπόν
250 ml του μπεσαμέλ
150 γραμμάρια τυρί προβολόνε
50 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε φέτες και τα τσιγαρίζουμε για μερικά λετπά σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Κόβουμε σε λεπτές φέτες το προβολόνε. Παίρνουμε ένα ταψί και προσθέτουμε ένα λεπτό στρώμα από τη μπεσαμέλ και από πάνω βάζουμε τα μισά κολοκυθάκια, συνεχίζουμε με το προβολόνε, το προσούτο, ύστερα ρίχνουμε την υπόλοιπη μπεσαμέλ και τελευταία τα υπόλοιπα κολοκυθάκια. Όταν ολοκληρώσουμε με όλα τα υλικά πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και ψήνουμε στο φούρνο στος180 βαθμούς για μισή ώρα.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.