COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Το σημερινό ρολό ομελέτας με τυρί και ζαμπόν σίγουρα το δοκιμάζετε για πρώτη φορά


22 Μαΐου 2017

rotolo-di-frittata-con-mortadella-e-scamorza-11.jpg

Υλικα

4 αυγά

50 γραμμάρια καπνιστή γαλοπούλα

50 γραμμάρια καπνιστό τυρί

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

2 κουταλιές ψίχουλα ψωμιού

λίγο ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία

Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά και στη συνέχεια προσθέτουμε το μαϊντανό, τη φρυγανιά, το αλάτι και το πιπέρι. Βάζουμε το μίγμα σε ένα ταψί με λίγο λάδι και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά, έχοντας κατά νου ότι ο χρόνος και η θερμοκρασία μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το φούρνο σας. Εντωμεταξύ κόβουμε σε ροδέλες το τυρί και τη γαλοπούλα. Βγάζουμε την ομελέτα από το φούρνο, τη γεμίζουμε με τις ροδέλες του τυριού και της καπνιστής γαλοπούλας και την τυλίγουμε ώστε να γίνει ένα ρολό, κλείνοντας τα δυο άκρα. Τοποθετούμε το ρολό ομελέτας σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10 με 15  λεπτά. Όταν είναι έτοιμο κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.