COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πιο νόστιμα αυγά στο φούρνο έτσι όπως δεν τα έχετε ξαναφάει


19 Ιουνίου 2017

uova-al-pomodoro-alla-toscana-poached-eggs-in-tomato-sauce.jpg

Υλικά

8 αυγά

1 σκελίδα σκόρδο

50 γραμμάρια παρμεζάνα

300 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας

Ένα κλαδάκι δεντρολίβανο

Ένα ματσάκι μαϊντανό

3 φύλλα βασιλικού

Αλάτι για γεύση

Πιπέρι

Ελαιόλαδο για γεύση

Διαδικασία

Πλένουμε όλα τα μυρωδικά και τα ψιλοκόβουμε, εκτός από το δενδρολίβανο. Στη συνέχεια ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια στο σκόρδο. Σε ένα ταψί ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας, το σκόρδο και αλατοπιπερώνουμε. Ύστερα σπάμε ένα ένα τα αυγά στο ταψί προσέχοντας να μη σπάσουμε τον κρόκο και αλατοπιπρώνουμε. Πασπαλίζουμε τα αυγά με τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και το δεντρολίβανο, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα. Μαγειρεύουμε τα αυγά στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.