Υλικά
4 μεγάλα κολοκυθάκια
400 γραμμάρια πατάτες
100 γραμμάρια τυρί προβολόνε
100 γραμμάρια ζαμπόν
40 γραμμάρια μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
2 αυγά
1 φλιτζάνι γάλα
Αλεύρι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Πέπερι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβετε σε κομμάτια και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Εν τω μεταξύ, πλένουμε τα κολοκυθάκια, κόβουμε τα καπάκια και αδειάζουμε το εσωτερικό. Στη συνέχεια τα μαγειρεύουμε στον ατμό για 15 λεπτά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το εσωτερικό από τα κολοκυθάκια με τις πατάτες και προσθέτουμε τις ελιές, το προβολόνε κομμένο σε κύβους, το ζαμπόν και το αυγό με το γάλα. Προσθέτουμε το μίγμα στα κολοκυθάκια και κλείνουμε με τα καπάκια και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180 ° C για 25 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.